Bente Mogensen: Hjælp til min dårlige hukommelse

Jeg har lige haft en meget interessant samtale med Jan fra firmaet NoteMe, der tilbyder hjælp til direkte og målbar markedsføring, hvor virksomhederne, der annoncerer, samtidig straks er i dialog med deres målgruppe.

Vi kender alle til at sidde i bussen, vi får øje på en spændende reklame med en web-adresse. “Den må jeg lige kigge nærmere på, når jeg kommer hjem” tænker jeg. Når jeg kommer hjem, har jeg bare fået 1000-vis af andre informationer, og den spændende web-adresse er “druknet”. NoteMe har udviklet et koncept, hvor der er mulighed for at sende en sms til firmaet, der har den spændende reklame. Når vi kommer hjem, ligger der et link på vores mail, så vi bliver mindet om, at vi ville se nærmere på lige netop dette firma. Det er da smart!