Julefrokost for selvstændige

Copyright Yvette Espersen, Apple Farm

Som selvstændig og solo-arbejder kan det være småt med udbudet af julefrokoster. 

Nogle er heldige, at være medlemmer af faglige netværk eller interesseorganisationer som f.eks. Morgendagens Heltinder, og får dermed tros deres ene-arbejde mulighed for at jule med andre end familie og venner. 

Andre er så heldige, at kende til Mikronet! :-)

 

Lige så vel, som det kan være givende, at ses med familie og venner i festligt julehumør, lige så vel synes jeg det giver noget særligt, at mødes med mit faglige netværk under mere uformelle former.  Der er mulighed for, ikke alene at møde nye kontakter men også at “connecte” på en anden måde end på normal networking facon.  Den lette stemning giver anledning til andre snakke og skæve idéer kan opstå.

Jeg har en tendens til, at blive alt for begejstret og nysgerrig, og jeg deltog derfor engang i alt det som lød interessant og fristende.  Jeg måtte en (stresset) dag erkende, at uanset hvor spændende det end var alt det jeg deltog i, så tærer det på mit overskud, at skulle for meget på en uge.  

Så i dag har jeg lært, at styrer min kalender med hård hånd, således at jeg mellem kunder og andre sjove ting har regelmæssige lufthuller.  Jeg deltager således kun i ca. halvdelen af de arrangementer der frister.

Også i år har jeg sorteret og prioriteret – og så har jeg til gengæld energi til at glæde mig rigtig meget til næste uges arrangement hvor jeg skal møde nye og gamle “kollegaerne” til en god snak over andestegen,  ris á la manden og den skæve underholdning.

Onsdag aften (den 10/12) skal jeg mødes jeg med andre mikro-virksomhedsejere på hyggelige www.cafepiaf.dk i Vordingborg.  Julefrokosten er for alle medlemmer og af MikroMekka og Mikronet-medlemmer – og for alle andre mikronetværk.  Vil du også med, så kan du tilmelde dig hos Yvette Espersen fra Apple Farm Grafik og Reklame.

Jannitara Skjoldborg

Mentorcoach og samlivscoach

www.jannitara.dk

 

Er du ikke på Mikromekka’s eller Mikronets mailingliste, kan du se en kopi af den åbne indbydelse her