Min travle iværksætterhverdag

Engang for ikke så længe siden fik jeg den dér romantiske vision om min kommende hverdag som iværksætter. I visionen sidder jeg udenfor i solen med min bærbare, mens jeg i næsten buddistisk ro “lige laver lidt arbejde”, før jeg vender tilbage til mine lavendelstiklinger og brødbagning.

Og nu skal det her bestemt ikke udvikle sig til en klagesang. Jeg har faktisk både bagt brød og lavet stiklinger i denne uge. Men jeg har samtidig gang i et større projekt, der involverer tre samarbejdspartnere. Jeg har kundemøder, iværksættermøder, netværksmøder og ikke mindst mit iværksætterkursus, der reelt forudsætter, at jeg møder op tre gange om ugen.

Samtidig har jeg måttet erkende, at jeg ikke kan se en fløjtende fis på skærmen af den bærbare udendørs, når solen skinner. Og i øvrigt er mine havemøbler våde – og trænger til en gang oliebehandling.
Jeg burde også køre en tur med støvsugeren, rydde op i mine papirdynger og læse op på det spanskkursus, jeg forsøger at følge. Men det er altså som om, døgnet atter har fået for få timer. Ganske som da jeg var lønmodtager med fast mødetid og et dagligt transporthelvede på fire timer.

Dengang var lønnen ærlig talt bedre, end den er i dag. Så det logiske spørgsmål er selvfølgeligt, hvorfor jeg så gør det her. Og svaret er enkelt: Det er sjovt! Det er vildt, vanvittigt og nærmest euforisk. Det er i det hele taget det bedste, jeg nogensinde har beskæftiget mig med.   

Sådan er vi mange iværksættere, der har det. Hver gang jeg har deltaget i et møde med andre, der som jeg er i gang med at starte virksomhed op, slår det mig, hvor meget drive og næsten eksplosiv energi, der er på de møder.

Går du selv med drømmen i maven, eller er du allerede i gang, så har du i morgen chancen for at møde nogen af os fra Mikronet samt mange andre iværksættere, når Storstrøms Erhvervscenter holder åbent hus i Vordingborg. Dagen byder også på rådgivning, vejledning og masser af inspiration og praktisk erfaring, der er lige til at bruge løs af.

Kom og hils på – og lad os høre lidt om dine erfaringer og overvejelser.