Så er vi igen på Iværksættermessen i København 08

Vi er ved at pakke vores stand ud, og I kan se et par af billederne fra opsætningen i vores billedramme nederst til venstre på forsiden.

I år sætter vi fokus på Googlemaps og hjælper dig kvit og frit med at sætte dig ind på Googlemaps, så du kan blive fundet med en hel mase oplysninger på nettet, meget nemt.

Kom ind på vores stand på iværksættermessen 2008 i Forum i København i morgen fredag og lørdag den 12. og 13. september 2008.

Ligenu er det kun torsdag, der står stiger alle vegne, Morgendagens Heltinder er ved at tilpasse deres stand, den domineres af en masse meget store og nysavede stød, som det hedder, stykker af fyrrestammer, der er malet i MHs farver.
På den anden side af vores stand bor Dansk iværksætterforening, der har en kakakteristisk orange sofa mid i standen og som i øjeblikket fægter med at sætte et banner op på væggen.
Det er fjerde år vi er her, hvert år er forskelligt, men alligevel er der den samme gode stemning og forventing til at mødes med andre.
Netværksområdet, hvor vi står sammen med nogle af de andre netværk, som tegner iværksætterdanmark, er placeret tæt ved hovedscenen, og i morgen vil vi fra første parket få den nye erhvervsminister at se, Lene Espersen.
Det vil så blive en af de første taler hun holder, og jeg er da personligt spændt på, om hun har andre ting at byde på end Bendt Bendtsen, der jo ikke har haft mange roser til overs for mikrovirksomheder.

på gensyn
Abelone Glahn