Test af Københavnske cafeer som mødelokale

Da jeg bor på Falster, mangler jeg tit et mødelokale i København, når jeg skal interviewe eller mødes med kunder. Derfor søgte jeg forleden på to af mine postlister, dels Mikronets postliste dels Morgendagens Heltinders, og et hav af gode og kvalificerede svar kom-
jeg har sendt svarene ud på listerne i en opsummering, som også ligger som dokument her.
Selv har jeg printet det ud og har det med i tasken, så jeg i forskellige situationer kan vælge den cafe, der passer bedst, geografisk og på åbningstid.

Imidlertid benyttede jeg mig forleden af et af rådene, som Karen Mardahl kom med. Cafeen Retro, som ligger i Knabrostræde 26.
Den drives nonprofit, det vil sige, at indtægterne går til 3. verden.
Cafeen er hyggelig om end lidt mørk, med en rar stemning, med relativt dæmpet musik og med fri wifi, samt en fri computer, man kan tjekke mail på.

Jeg mødtes med Lise Damkjær, som er formand for de selvstændige ingeniører, for at snakke mulige samarbejdsflader på friagent/mikrovirksomheds området.
Abelone Glahn copyright Jonathan Junglov
Og så kommer der en ganske ung mand hen til os midt i det hele og spørger, om han må tage nogle portrætbilleder af os. Han var midt i en uddannelse og skulle til en opgave tage portrætter med de forhåndenværende lys-muligheder.
Vi sagde begge ja under forudsætning af, at han sendte os et par af dem, og få timer efter modtog jeg dette af mig selv.
Tak til Jonathan Jungløv, og held og lykke med opgaven. Husk at få dig et visitkort :-)