Træf 2008 – 26. marts:Om blogs, kontorfællesskaber og EU støtte

Åbent seminar for alle selvstændige, freelancere og mikrovirksomheder i Lolland, Guldborgsund og Vordingborg kommuner:

Minitræf om weblogs, kontorfællesskaber og EU støttemuligheder

Onsdag den 26. marts 2008. kl. 13.00 –17.00
Sted: Guldborgsund Kommune, Rådhuset, Parkvej 17, 4800 Nykøbing F.

Arrangør: Guldborgsund EU Infocenter og Mikronet
Pris: Gratis – tilmelding nødvendig

Program

Weblogs for mindre virksomheder – hvad kan en mindre virksomhed bruge en weblog til, hvad blogger en selvstændig om, og hvordan finder mine kunder min blog? Mød bloggeren og webrådgiveren Abelone Glahn, Amedia

Fordele og ulemper ved kontorfællesskaber – mød to der har øget deres vækst og styrket samarbejdsfladerne – grafikeren Hannah Karina Mikkelsen, Influence Design og Jakob S. Andersen fra IT virksomheden Anoa

EU støtteordninger til gavn for mikrovirksomheder og iværksættere – hvad er mulighederne, hvor kan man søge penge, hvilke ideer kan fremmes? EU koordinator Frede Danborg fortæller om mulighederne for støtte til innovative projekter og netværk.

Business Dating – organiseret networking under ledelse af Sonja Daugaard, Refflect – kom og find din næste underleverandør, konkollega, tag dine aktuelle efterlysninger med og styrk netværket i regionen.

Guldborgsund Kommune inviterer nu selvstændige, mikrovirksomheder, konsulenter og andre vidensiværksættere fra Lolland, Guldborgsund og Vordingborg kommuner til et minitræf i samarbejde med netværket for selvstændige og freelancere, Mikronet.

Ud over en praktisk orienteret gennemgang af, hvad weblogs kan for en lille virksomhed, byder programmet på en beretning fra to selvstændige om fordele og ulemper ved at flytte i kontorfællesskab

”Landsdelen tiltrækker i stigende grad små selvstændige vidensvirksomheder, der udgør et stort potentiale for egnen”, siger Søren Lück Madsen, Direktør for Erhverv og Arbejdsmarked i Guldborgsund Kommune.

”Vi ønsker at give disse virksomheder et fagligt input, som de kan bruge. Vi ønsker, at de bliver synlige og vokser, og det sker blandt andet ved at styrke deres tilstedeværelse på Internettet og ved, at de samler sig i større eller mindre kontorfællesskaber. Det vil kommunen gerne være med til at understøtte!”

”Samtidig benytter vi lejligheden til at orientere om, hvilke støttemuligheder, der er rettet mod netop disse virksomheder. Vi vil også lytte til de behov, virksomhederne giver udtryk for, og støtte så godt, vi formår. Blandt andet kan vi henvise til relevante tilskudsmuligheder i EU-regi. Jeg er glad for at vi kan arrangere seminaret i samarbejde med Mikronet, der jo netop er et fællesskab af små virksomheder” siger Søren Lück Madsen.

Praktisk: Onsdag den 26. marts 2008.
Tid: 13.00 -17.00
Sted: Rådhuset, Parkvej 37, Nykøbing F.
Pris: Det er gratis, der serveres forfriskninger undervejs.
Tilmelding til
FD@GULDBORGSUND.DK, senest onsdag 19 marts 2008.

Se detaljeret program her

HUSK materialer om dig selv og din virksomhed og masser af visitkort.

nethe-champagne-web.jpg
Træffet i 2006 blev afsluttet med Champagnesabling.