De svære overvejelser

Det er kun få måneder siden, jeg gik og brød mit hoved med, om jeg nu turde starte virksomhed. Løsningen blev et “både og”. Hvilket vil sige, at jeg siden november har haft virksomhed som bierhverv kombineret med forskellige opgaver som lønmodtager.
Det har givet mig et sikkerhedsnet i form af muligheden for supplerende dagpenge.

Men nu kan jeg godt se, at det efterhånden er lønmodtagerdelen, der er blevet bierhvervet. Med andre ord, jeg skal lægge min virksomhed om til fuldtidserhverv. Altså “rigtig” selvstændig.

Og nu skulle man tro, jeg efter knap to år som freelancer og et halvt år med selvstændigt bierhverv var iskold og bare tog det som en formsag. Men nej. Nu kører alle spørgsmålene igen… går det nu? Bliver jeg ved med at kunne finde opgaver – og hvad nu, hvis jeg ikke kan?  

Ak ja – men hvor sjovt er det egentlig også, hvis det ikke kilder bare lidt i maven. Så fra 1. maj går jeg i luften som 100 procent selvstændig. Og med mindre jeg “dør af det”, skal jeg nok udbrede mig om fordele og ulemper her på siderne.

Go’ påske