Den sure ventetid

Jeg forstår ærlig talt ikke, hvorfor man kalder det “den søde ventetid”. Månederne op til en fødsel, ugerne før jul… Måske er det forventningens glæde, man hentyder til. Men når man som jeg er dirrende utålmodig for at komme videre, er ventetiden absolut ikke sød.

For jeg venter i øjeblikket. Venter på en tilbagemelding fra en kunde. Venter på at min a-kasse skal tage stilling til, om jeg må oprette mig med selvstændigt bierhverv. (Jeg ved godt, de kun har haft en uge, men for mig føles det som år!)

Jeg venter også på mit logo og min hjemmeside vel vidende, at gode kræfter arbejder hårdt på sagen. Og så venter jeg i øvrigt stadig på en tilbagemelding fra et par trykkerier, som jeg kontaktede for en måneds tid siden. Men de er reelt afskrevet.

Kort fortalt er jeg lidt stækket af ventetiden. Og det er der altså ikke noget sødt ved. I stedet for “sød” vil jeg hellere bruge et godt jysk begreb fra min barndoms egen om ventetiden: Træls!