En nem måde at arrangere et møde på

meetup
Jeg er faldet over en software, som gør det nemt at arrangere et møde og at tilmelde sig dette møde.
Tjeneste hedder Meet-up, og er selvfølgelig gratis.
Det, der også er interessant ved Meet-up er, at man kan lede efter andre, der mødes.
Hvis man for eksempel søger på København lige nu, kommer der en alenlang liste op, af underlige, ja undskyld, men nogen af dem er underlige og morsomme, grupper af folk, der mødes og bruger software her til at arrangere mødet.

Jeg skal selv til et af de møder (et om WordPress-blogsoftwaren), og jeg ehar også meldt mig til en gruppe i london for journalsiter.
Det første, fordi jeg er intereseret i hvordan man får en blog til at virke bedre ( denne blog er lavet i WordPress-softwaren for eksempel), og jeg vil gerne møde andre danske, som kan forklare mig lidt om de funktioner, der kommmer i næste udgave.

Den anden meetup-gruppe i London har jeg tilmeldt mig fordi jeg af og til er i London, og sidder og glor på mit hotel om aftenen, hvor jeg måske lige så godt kunne tjekke om, der foregik noget spændende, som var mere interesant end BBC og fjernbetjeningen.