Følg dit hjerte

Jeg får selv stor inspiration ved at høre om andres erfaringer. Og især i forbindelse med mine overvejelser om et liv som selvstændig har jeg trukket på al den erfaring, jeg har kunnet finde. 

En af dem, der har inspireret mig meget, er lifecoachen Sofia Manning. Hun giver ikke gode råd om at være iværksætter. Men gennem sine mange erfaringer som coach kender hun de personlige overvejelser og barrierer, vi allesammen går og tumler med, når store beslutninger skal tages.

I det hele taget er coaching et ualmindeligt godt redskab, når man vil til bunds i sine drømme og overvejelser. En del af min personlige afklaring omkring min iværksætter-fremtid er således kommet på plads gennem et par coachingforløb. Jeg har også selv gennemgået nogle kurser i coaching. Og derudover har jeg som nævnt stiftet bekendtskab med Sofia Manning.

Hun er ikke den eneste på markedet. Coaching er blevet en rigtig populær metode indenfor personlig og faglig udvikling. Og man kan hurtigt købe sig fattig i diverse selvhjælpsbøger, kurser eller rådgivningsforløb.

At jeg alligevel fremhæver Sofia Manning på denne blog skyldes, at hun har en meget inspirerende hjemmeside. Siden opdateres jævnligt, og der er hele tiden nye (gratis!) råd og erfaringer at hente. Seneste indlæg handler f.eks. om at følge sit hjerte. Og den gik altså klokkerent ind hos mig. Det er jo derfor, jeg knokler sådan med det her iværksætteri – mit hjerte banker for det.