Gunnnar Langemark: Har vi for mange penge?

Jeg har været en tur på iværksættermesse med fruen (vi blev gift i onsdags, så det er nyt at kalde hende sådan!). På den ene stand bliver vi hevet ind og skal gennemføre et spil, der handler om risikovillighed. Vi er på forhånd garanteret at gå derfra med 50 kroner i hånden. Men da der er gået et kvarter, går konen derfra med 350 kroner i hånden – og jeg med 200 kroner i hånden.

Efter vi har været en tur ovre på Metrobar og spise frokost for pengene, går jeg over igen fordi jeg skal have noget telefonpasning. Jeg har set en stand der tilbyder dette. Så jeg laver en aftale. 45 dage gratis – og så 90 dage efterfølgende for 6 kroner pr. opkald. Hvis jeg altså overhovedet bruger den ydelse. Jeg kan nå at sige aftalen op. Der er 3 måneders opsigelse. Da jeg har lavet aftalen, får jeg stukket en iPod Shuffle (512 MB) i hånden. Jeg er blandt de 50 første der laver en aftale. Jeg har ikke forpligtet mig til at give dem én krone (det gør jeg nu nok alligevel, for jeg har brug for telefonpasning) – og jeg står med penge på lommen – og musik i den anden.

Har I for mange penge derude? Skal jeg give jer mit kontonummer?

Det minder om de gamle dot.com dage. Men denne gang er jeg vist med helt oppe på bølgen….

Eller er jeg dum?