Kommunal erhvervsstrategi og mikrovirksomhederne

Igår, den 24. september, var der fyraftensmøde i Lolland Kommune om den lokale erhvervsstrategi. Udvikling og dialog hører sammen, kan man læse i oplægget og det kan der jo være noget rigtigt i.
Jeg deltog ikke selv, det blev ved tanken. Tid, fokus, prioritering – alt det dér. Men en af mine samarbejdspartnere var der, KernegårdenFejø, og der meldes om et rigtig godt møde, positiv stemning og 93 (eller var det 96?) fremmødte i Restaurant Bangs Have.
I dag kommer der et indlæg tikkende ind på min mikronet mail, der handler om samarbejdet mellem de etablerede virksomheder og henholdsvis iværksætterne og mikrovirksomhederne. Susanne Lassen, Texteriet, skriver : “Og er der nogen, gerne “udefra”, der kan bidrage med gode forslag til, hvordan man billigt og NEMT (keep it simple!) kunne danne et forum, hvor erhvervsliv og mikrovirksomheder kunne mødes i evt. samarbejde?”
Dette spørgsmål er hermed videregivet. For som vi hørte i starten er dialog – og dermed samarbejde – en forudsætning for udvikling, som igen er nødvendig for overlevelse.

Anne Moloney
Kroppens Sprog