Maria Minard: Mikronet – en freestyle stand

Det er dejligt at det at netværke er blevet så meget et begreb, noget alle taler om og noget alle ved at de bør gøre. For mange inklusive mig selv var det i starten noget lidt angstfremkaldende at bare skulle tale løs med fremmede mennesker, men det er heldigvis længe siden jeg havde det sådan. Nu er det blevet ligeså fedt og spændende for mig som at rejse, ligeså effektiv en form for inspiration, men i forhold til udgifterne der er forbundet med en rejse, er der kun indtægter forbundet med at netværke. Både økonomisk og mentalt. Derfor er det logisk at der er plads til stadig flere netværk og jeg glæder mig til at følge med i hvad der sker med Mikronet. Dette er en sand freestyle stand!

Jeg er selv mikrovirksomhed der arbejder med konceptudvikling og grafisk design med firmaet Minard Design. Stille og roligt vokser jeg med mine opgaver, men var aldrig nået nogen vegne uden netværk.