Mulighed for gruppesparring, start 9.10.06

Erhvervssparring, som er et tiltag, der i lidt over et år har forsøgt at skabe lokale fora, hvor der finder sparring sted mellem erfarne erhvervsledere og nye iværksættere ( op til fem år gamle), holder nu sit indtog på Falster/Lolland. De stifter en lokal gruppe på mandag den 9. oktober på HØJMØLLE kro ved Motorvejen tæt på Nr. Alslev.

Konceptet har udviklet sig siden begyndelsen og fokuserer på gruppesparring, hvor fire iværksættere og to erfarne erhvervsledere – meget typisk ejerledere – mødes cirka 8 gange om året.
– Det viser sig, at denne gruppesparring er meget effektfuld, fortæller Carsten Machon, som jeg netop har talt i telefon med, og som leder erhvervssparring.
– Den selvstændige får en form for skyggebestyrelse i disse sparringsmøder. Da man skiftes til at være i centrum for de andres sparring, får man spotlight på sin virksomhed to gange om året hvor opmæksomehden er fuldt ud på een virksomhed fra de andres side. Man kan diskutere både økonomi, udvikling, strategi, alting der er relevant. De andre virksomheder lærer meget af det, og der forgår en aktiv kontakt imellem møderne også, fortæller Carsten Machon.

Mødet finder sted på Majbølle Kro. Der er foreløbig ti ejerledere fra Falster og Lolland, der har meldt sig som de professionelle partnere.
Nu mangler der blot en række iværksættere, der vil tage imod dette gratis tilbud.
Læs mere her og kommenter gerne, hvis du har erfaringer med Erhvervssparring.