Netwikien får støtte – skriv dine netværk ind!

Danske Banks filialdirektør Bent Kaastrup mellem Hannah Karina Mikkelsen og Christian Clausen fra Mikronet
Mikronet modtog i dag 30.000 kroner, som skal gå til at udbygge og forbedre den første samlede oversigt over netværk i Danmark særligt rettet mod selvstændige, iværksættere og mikrovirksomheder. Tak for den !
Det er www.NETWIKI.dk, som vi første gang omtalte her.

På billedet ser Danske Banks filialdirektør Bent Kaastrup , Nykøbing Falster, på netwikien på en lille PC mellem Hannah Karina Mikkelsen og Christian Clausen fra Mikronet.

Vi vil med midlerne fra Danske Banks Initiativpulje gøre vores til at forene fællesskabets kræfter om at kortlægge og opdatere en internetbaseret oversigt over de netværk, der findes i Danmark, fortrinsvis for iværksættere, selvstændige og mikrovirksomheder til gavn for alle, og åben for alle.

Baggrund:
Rigtig mange selvstændige leder efter netværk, men har svært ved at finde en oversigt på internettet.
Dette har vi særligt mærket i Mikronet, hvor vi ofte bliver spurgt om hjælp til at finde det rette netværk.
En sådan samlet oversigt har ingen endnu bundet an med at lave, fordi den kræver megen opdatering.
Nu er teknologien til stede, der kan løse dette problem i og med, at opdatering og indskrivning /rettelse/fjernelse af netværk kan foretages af enhver i den tilmed gratis wikisoftware.

Ved at lave denne dynamiske oversigt, som ændres og opdateres af folk selv (ligesom den kendte onlineordbog Wikipedia), vil man ét sted samlet kunne få overblikket.

Dog kræver det, at nogen lægger ud med en startstruktur, som andre kan bygge videre på:
Pengene skal derfor gå til at lave en struktur, til at programmere det overordnede skelet samt til information om wikien, så så mange som muligt hører om den og bidrager.

ALLE ER VELKOMNE TIL AT BIDRAGE VED AT SKRIVE DE NETVÆRK IND I OVERSIGTEN, SOM DE SELV ER MED I , ELLER KENDER TIL.

venlig hilsen

arbejdsgruppen bag Mikronet