Overvejelser om hjemmearbejdsplads

Puha – så er hjemmearbejdspladsen atter til overvejelse. Ikke fordi jeg er træt af at sidde herhjemme – jeg kommer ærlig talt rigeligt ud for tiden! Nej, problemet er, at den forgangne weekend har budt på besøg af et stk. weekendbarn i den alder, hvor mailadgang og mobiltelefon er livsnødvendigheder. Barnet så vi ikke meget til. Til gengæld kæmper min stakkels pc stadig med eftervirkningerne af diverse mindre sunde web-besøg, og virussystemet kræver snart overtidsbetaling.

Selvfølgelig kan den slags problemer løses. En ekstra pc (eller en teenage-sikret aflåst bunker til den vi har) et “rigtigt” kontor ude i byen et sted… mulighederne er der selvfølgelig. Men som nystartet og på lavbudget er absolut ingen nye omkostninger velkomne.

Til gengæld kan jeg glæde mig over, at jeg fik slappet af i weekenden. Der var simpelthen ikke plads foran computeren!