Så er det lige før…

De af jer, der har fulgt bloggen herinde jævnligt, vil vide, at det har været temmelig svært for mig at at få lov til at starte selvstændigt bierhverv. Faktisk skulle der et a-kasse skifte til, før min ansøgning gik igennem.

Men nu er det lige før. I dag har jeg modtaget min “tilladelse”, så fra d. 1. november går jeg i luften med CVR. nr., moms og det hele. Og pt. har jeg to opgaver på venteliste, så det med tilladelsen var faktisk længe ventet.

Samtidig har jeg spekuleret meget i, om det ville være en fordel for mig at vente med at registrere mig til efter nytår. Derved kunne jeg skyde den udvidede selvangivelse med regnskab og hvad dermed følger af revisorudgifter et år.

Men nu skal det altså være. For tænk hvis mine kunder blev trætte af at vente. Så iværksætterliv: Here I come!