Så ligger programet for Iværk06 færdigt

Og på deres hjemmeside kan man se detaljerne. Jeg er specielt interesseret i hvordan man udvider sin virksomhed i udlandet, og derfor vil jeg prøve at få plads på nogle af de learnshops der er ( hvorfor det skal hedde “learnshop” og ikke “workshop” er mig helt ubegribeligt, men det er så en anden historie).
jeg vil blandt andet gerne høre ”Eksportforberedelse på en time” med Hans Jørgen Lorenzen fra eksportrådet, og ”Iværksætterens rough guide til international markedsføring” med Nanette Hale.
Og så glæder jeg mig til at stå sammen med Dansk Industris rådgivere i netværkszonen, og “picke their brain” for råd om, hvordan man etablerer et marked i udlandet.

VIL DU MED OGSÅ ?
Det er stadig muligt at komme med som mikronette på iværk06 – hvis du vil med og have fribillet, så skriv inden på mandag den 28. august til info@mikronet.dk med dit navn og adresse.
Der er indtil flere, som har skrevet og bedt om fribillet UDEN at være i mikronet. Dét gælder selvfølgelig ikke. vi kan kun give fribiletter til Mikronetter.
Har du lyst til at stå på standen i netværkzonen, hvor Mikronet åbner denne weblog for gæstebloggere, så er du også velkommen.
Skriv til ino2mikronet.dk, så får du besked om det mere praktiske.
Vi er allerede en pæn håndfuld, som står derinde og det vil være dejligt at vise variationen i netværket !