Skal man bruge egne billeder på blogs…nogengange altså…?

graahaar2.JPG
Det er som regel bedst at indlede et blogindlæg med et billede, der siger essensen, eller som på en eller anden måde kommenterer det, der skrives om.
Det tager bare så uhyrlig lang tid at finde et egnet billede, synes jeg.
Jeg støver rundt på nettet og prøver at finde nogle, der er frigjort fra ophavsret eller som ligger under Creative Commons-licensen, så man kan bruge af dem mod at henvise til fotografen.

Men hvorfor dog ikke bruge af sine egne – jeg har taget billeder digitalt siden 1999, og egentlig troet, at jeg kun havde billeder med familie på.
Nu har jeg brugt et par timer på Memory Lane og vandret igennem mit arkiv med “GenreBriller” på og kopieret billeder over i en ny mappe, jeg har kaldt Genrebilleder.
Her har jeg så et hav af billeder, der er tidløse eller som udtrykker en historie, der ikke er forbundet med specifikke personer.
Dem kan jeg bruge frit af, hvis jeg ellers kunne finde ud af at skalere dem så de passer til nettet…. Det driller mig ret meget.

Nå , men det seneste , som følger dette indlæg, viser lidt om, hvor gråhåret, man bliver af at koncentrere sig i tre måneder om at få en bog færdig.
Dette er taget af mig selv i formiddags, hvor jeg gik en befriende tur i tøvejret – NU er jeg nemlig færdig med bogen.

Men husk, der er en hårfin grænse mellem hvornår noget er privat, og hvornår det er personligt.
Hvad er dette billede ?