Hvem blogger?

Bloggingen på Mikronets side foretages af forskellige mikrovirksomheder, som repræsenterer forskellige typer freelance/mikrovirksomhed. Nogle har mange år på bagen, nogle har ikke. Nogle har bosted i det tidligere Storstrøms Amt, andre ikke.

jannitara skjoldborg

jannitara skjoldborg

Jannitara Skjoldborg, www.jannitara.dk,


Anne Moloney, Kroppens Sprog, bosat på Fejø

Helen Martin
og Helen Martin, som har været med fra starten den 1. september 2006:
Helen Martin, Biopharmation skriver på engelsk

Tidligere bloggere :


Carsten Ulendorf, Celcius 360

Tue Hellstern
Tue Hellstern
Helle Bertram
Helle Bertram
Charlotte Hammer
Charlotte Hammer
Karen Lumholt
Karen Lumholt

Dann Sommer
Dann Sommer, som primært har skrevet om tips til søgemaskineoptimering og it, og som har været med også næsten helt fra begyndelsen.

Susanne J. Lassen

Abelone Glahn

Ønsker man at følge een bestemt bloggers indlæg, kan man sortere på navn ved at klikke på vedkommendes billede.

Vi åbner også webloggen lejlighedsvis for gæstewebloggere.
De har ikke deres eget billede, men repræsenteres i oversigten af logoet for Mikronet.

Skulle du have lyst til at blogge for Mikronet, skal du skrive til info@mikronet.dk med en beskrivelse af dig selv, din virksomhed og hvad du kunne tænke dig at fokusere på, hvis du blev weblogger.
Vi skifter de faste ud en gang imellem, så måske bliver det dig næste gang.
Det går ikke efter tur, men efter, om sammensætningen af webloggere er tilpas forskellig, til at man får forskellige vinkler på tilværelsen som selvstændig.

Om Tue Hellstern
IT support og udvikling
Tue har været selvstændig siden 1995 som It konsulent, med fokus på tre områder; IT-Kurser, IT-Support og IT-Udvikling:
Flere gange har jeg overvejet om jeg skulle udvide med én eller flere ansatte, men er hver gang kommet frem til det resultat at jeg ikke vil give slip på den frihed der er ved ikke at have ansatte. Større opgaver bliver løst gennem kontakter i mit netværk. Mine kunder er en blanding af helt små virksomheder, mikro-virksomheder, og nogle meget store virksomheder. De er geografisk overvejende beliggende i København eller i Nordsjælland, dog med et par i Jylland. Desuden har jeg været med til at starte en anden IT virksomhed, der udelukkende har fokus på Internettet og løsninger i forbindelse med dette. Det unikke ved denne virksomhed er, at de har fokus på at kunderne skal tjene penge på deres aktiviteter på Internettet. Virksomheden har også et Internationalt tilsnit gennem aktiviteter med Danida. Jeg er bestyrelsesformand for denne virksomhed, der i dag har 4 ansatte. De emner, som jeg blogger om, vil være: Det at være selvstændig, udfordringer, succes, skuffelser IT emner/nyheder spec. for mikro virksomheder IT tips/tricks specielt for mikrovirksomheder.

Om Helle Bertram
Kommunikation og coaching i én person
To modeord – der bliver brugt om snart sagt hvad som helst – er kommunikation og coaching.
Bag begge udtryk ligger der en faglighed – som Mikronets ny blogger Helle Bertram har tilegnet sig som cand. mag i virksomhedskommunikation og som certificeret coach fra Sofia Manning – en af Danmarks førende coaches.
Coaching er et fag, som rigtigt mange iværksættere kan bruge – både i forhold til karrieren og i forhold til sig selv. Når man bruger sig selv rigtigt, får man mere glæde i arbejdet – og det kan ikke mindst kunderne mærke.
Kommunikation – dvs. markedsføring, formidling, pressekontakt og meget mere – er også et emne, som de fleste iværksættere forholder sig til hele tiden. Helle har i kraft af sit job som kommunikationskonsulent i flere forskellige store virksomheder samt i sit firma Bertram Kommunikation mange gavnlige erfaringer og gode historier at dele ud af.

Om Charlotte Hammer
Strategi og kommunikation
Charlotte Hammer, har 46 somre på bagen, og har siden 2005 drevet enkvindesvirksomheden Flexikom.
Charlotte holder til i Rødding midt mellem Kolding og Ribe, hvor hun startede med at være cykelkommunikatør inden for kommunikation og markedsføring.
I starten var sigtet den klassiske fri agent-stil, men inden for det sidste halve år har hun arbejdet med at dreje sin virksomhed til en mere atypisk konsulentvirksomhed.
Charlottes blogging på Mikronet vil dreje sig om denne proces, gode fifs til strukturering af driften, etablering af kunderelationer, netværksrefleksion fra hendes hverdag og hendes fag: krydsfeltet mellem strategi og kommunikation

Om Karen Lumholt
Kommunikationsrådgiver og storyteller.
Uddannet journalist 1994. Oprindeligt lærer, begyndte sin journalist-karriere på DRs P1, hvor hun i fem år var producer, programmedarbejder og vært. Har skrevet artikler og bøger, holdt foredrag, undervist, været brevkasseredaktør og arbejdet med storytelling og videndeling i virksomheder. Fra 2000-2004 redaktør i Forbrugerinformationen (nu Forbrugerstyrelsen), der bl.a. skrev Tænk+Test i samarbejde med Forbrugerrådet. Interesserer sig især for virksomhedskultur og for historier, der kan frigøre ressourcer og skabe motivation, mening og perspektiv. Er desuden optaget af anerkendende samtale, narrativ praksis, lærende møder og ritualer. Driver virksomheden LSkommunkation.

Om Helen Martin:
Helen Martin (f.1943) er informationsspecialist med mange års erfaring inden for medicinske/biotek information centres i England, og Phd. i Knowledge Management. Driver den selvstændige mikrovirksomhed BioPharmation Consulting. Specialist i teknisk oversættelse fra dansk til engelsk, patent information (Freedom to Operate og Novelty) søgninger i tekniske og patent databaser, samt Knowledge Management.

Om Dann Sommer
Dann Sommer (f.1960) – Personlig Coach og WebMaximizer. Arbejder bla. med ErhvervsCoaching og Internetrådgivning for selvstændige, mikrovirksomheder og iværksættere. – Erhvervscoaching med særligt fokus på salg og markedsføring for niche-virksomheder og specialist-virksomheder. – Internetrådgivning med særligt fokus på markedsføring på Internet, dvs. alt dét, der har at gøre med søgemaskine-optimering og ´Search Engine Marketing´. Web-design/Web-arkitektur, der tiltrækker både gæster og søgemaskiner til hjemmesiden. Selvstændig 1994-2004 med teambuilding og firma-arrangementer. Konsulent og systemprogrammør i IT-branchen 1980-1990.