Anm: Hvordan synes du selv det går!?

Boganmeldelse:

Forfatter:  Jan Middelbo Outzen.
Forlag:  Det Andersenske Forlag.
ISBN nummer: 978-87-92240-12-5

Titel: Hvordan syntes du selv, det går?

Pris: 169,-

              Jan Middelbo Outzen er: Født 1950. Franskstudier ved Århus Universitet, uddannet sceneinstruktør fra Statens Teaterskole og USA, dramatiker, oversætter, underviser, nyhedsvært på tv, informationschef i det private erhvervsliv, maler, kommunikationsrådgiver,  2000-2009 generalsekretær i Danmarks Teaterforening.
Sideløbende rådgivning i mental-kurbad.dk, selvstændig rådgivningsfirma. Far.

 

Bogen handler om: Citat: 12 bud på centrale temaer i et menneskes liv. Her vil jeg beskrive mulighederne og komme med konkrete ideer til, hvordan man kan gribe udfordringerne an. Hvordan man sætter sit liv på et mere givende spor.

Målgruppen:  Alle der har interesse i at udvikle sig selv, og få mere ud af livet, på en effektiv, underholdende og sjov måde.

Indhold: De 12 bud:
1. Gør dig dine værdier klart!.
2. Ryd op!.
3. Tag konfrontationen!.
4. Rejs!.
5. Fedt ikke med dig selv!.
6. Fokuser!
7. Værn om det private!.
8. Lær at være alene!.
9. Dyrk fællesskabet!.
10. Giv det uforklarlige og det skæve plads!.
11. Lev stærkt, dø gammel!.
12. Pas på gode råd fra andre.

Denne lille let forståelige bog til selvudvikling sætter skarpt fokus og giver læseren et skub bag i, på en direkte og sjov måde, bla. med sjove kommentarer fra redaktøren.
I den tid jeg har haft bogen, har den ligget fast i min taske, hvor jeg  flittigt har brugt den som opslagsbog, fordi den er så let og overskuelig og giver mig stof til eftertanke. Jeg har oplevet, at ved at lige at få en reminder om, hvor let det kan være at ændre en indviklet situation til en positiv, har jeg fået mange flere positive udfald, eks på kommunikation med min mand.

Jeg har læst mange selvhjælps bøger, og de fleste er ofte centreret om et afgrænset emne, hvor denne bog er mere bred. Det ,den har gjort for mig, er at give mig mulighed for, hurtigt at ændre fokus og få en positiv udgang.
Det er en bog, der ikke ”bare” bør læses, men bruges, også som opslagsbog, til hurtig løsning af livets udfordringer.

Anmeldelsen er skrevet af: Jeanett Eithz Andersen
Lifecoach og  Tankefelt Terapeut, med fokus på personlig udvikling.