Badges med eget motiv

Hermed et fif til et markedsføringstiltag eller lign.

Jeg skulle i anden sammenhæng bruge nogle badges for at synliggøre et budskab. Derfor har jeg undersøgt de fleste leverandører af badges, og fandt frem til en virksomhed i Århus, der hedder Badgeland. Her kunne jeg købe 50 badges med MIT EGET MOTIV på til ikke ret mange penge. Det er det eneste sted, som jeg fandt, hvor man kan få så små mængder i helt eget design. Kvaliteten er ok – og en lavtopløselig pdf-fil var ok. Et eksempel på, at nethandel kan gå hurtigt – jeg bestilte i går kl. 14.00 og kunne hente de 50 badges i min postkasse her til morgen. Vupti.

De laver også navneskilte og magneter i samme stil. Så dette kan være brugbart til messer, receptioner, arrangementer, synliggørelse, direct mails, kampagner osv. Se deres webshop her: