Bizznizzkvinde og legebarn

At gå og mærke lysten til at starte selvstændig virksomhed er een ting.
At tage springet – efter grundig og moden overvejelse – er noget HELT andet.
Jeg tror at for de fleste mikrovirksomheder findes der en del elementer i den beslutning, som er parallelle til bungyjump og faldskærmsudspring. Gys i maven. Holder det nu, det her? Lander jeg på benene? Og pengespøgelset: BUH – Kan jeg leve af det?

Min anbefaling er: GØR DET!! Og tag fornøjelse af det, hele vejen igennem. Nyd din beslutning i fulde drag. Fokuser på dit gode produkt, som er til gavn for mange mennesker. Vær opmærksom på dit gode netværk og dine professionelle forretningsforbindelser – revisoren, banken, bogholderen, webdesigneren – alle de gode folk som du har indover, som hjælper dig med at “dit spring” lykkes.

Når du så er landet kan dit indre legebarn folde sig ud. At være succesrig forretningskvinde og stort legebarn, det er een og samme ting. At tænke sig. At tjene penge på at lege og have det sjovt, bevares, der er da ansvar og deadlines, men man har lissom selv været med i at sætte det op.

Jeg synes det er et fantastisk liv og jeg nyder det. Jeg ved ikke altid liiige hvor jeg lander eller hvad der er rundt om det næste sving på vejen, men det er en del af legen, det gør det sjovt ikke at kende alle svarene på forhånd. Da jeg i sin tid som barn byggede sandslotte vidste jeg hellerikke, hvordan de ville ende med at se ud – ting udvikler sig.