Bloggerbye-bye fra Helle Bertram

HSBC - reklame 1HSBC - reklame 2
Nu er det godt et år siden, at jeg startede som blogger på Mikronet. Dengang havde jeg aldrig blogget før – og jeg var på ingen måde fortrolig med mediet. Tværtimod var det en udfordring at begynde at skrive om ting og sager, der optager mig, uden helt at vide, hvem der læser i den anden ende.  Måske især for en som mig, der utrætteligt prædiker, at man skal huske at skrive så målrettet som muligt. Denne – og flere andre betænkeligheder ved at blogge – har jeg siden overvundet og mine blogindlæg har vist været lige dele videns- og glædedeling. Viden om arrangementer, artikler eller lignende inden for de områder jeg arbejder med. Glæde over – ja livet og ikke mindt iværksætterlivet.
TAK til jer, der har læst med og af og til sendt en kommentar den anden vej! Nu rystes posen igen og nye tager over på min bloggerpost. I stedet vil jeg kaste mig over at lave min egen blog på min hjemmeside, hvor jeg primært vil skrive om emner inden for mine fag – coaching og virksomhedskommunikation. Og fx vise kommunikationsløsninger, som kan være til inspiration for os alle – som den, jeg før har vist her fra HSBC. Måske har du lyst til at kigge ind en dag … så skal du være velkommen!  God vind fremover!

Helle Bertram

www.bertramkom.dk