Coaching og julestress

I weekenden havde jeg og to andre lokale coaches et særdeles hyggeligt arrangement i Vandtårnet i Nykøbing Falster. Vi inviterede folk op i tårnet for at få en smagsprøve på coaching og et lille vue over deres eget liv for 75,- kr. Tema: julestress.
 

Det var ikke et særligt velbesøgt arrangement. Til gengæld gik vi på gaden med foldere og fik snakket med en masse – hvilket gav os en oplevelse af, at folk slet ikke havde fokus på sig selv, men derimod på juleorkestret, der spillede ved teatret, på Fætter BR (der var ualmindeligt velbesøgt), på Pyrus, der optrådte på Torvet osv.
Til gengæld fik vi om lørdagen lidt mere gang i forretningen – mange, der havde set vores folder om fredagen, kom tilbage om lørdagen – SÅ havde de fokus på det og kunne tage imod tilbudet. 

 

En sidegevinst blev et besøg af Folketidende, der er det lokale dagblad. De bringer i dag en artikel med billeder + interview med både os og en af dem, der blev coachet.
 

OG så har vi også en aftale end TV2 Øst, der (måske inspireret af vores pressemeddelelse?) har valgt at lave et tema om coaching og julestress. Jeg arbejder på at finde en eller to familier, der vil deltage i et indslag, hvor jeg er coach. Hvis du har lyst til at deltage – og dermed få 1 gratis coachingsession – så skriv til mig på helle@bertramkom.dk
 

Summesummarum: Mismod er erstattet af endnu en værdifuld erfaring: you cant always get what you want! MEEN, som Roling Stones fortsætter: You will always get what you need! :)
 

Rigtig god uge til jer!
helle