Domaine navn og betydningen af dette

www

Jeg bor i et område hvor der er et lille lokale der har været lejet ud til forskellige virksomheder; Kontor, Alternativ behandler, Fodterapeut og nu til et Vikarbureau.

Da jeg jo er nysgerrig kikke jeg lidt ind af vinduerne og på deres postkasse for at se hvilken virksomhed det var. På deres postkasse havde de sat et visitkort op.
Her stod der firmanavn, adresse, telefon nummer og så det der fangede mit øje! Deres www adresse og deres e-mail adresse. Deres www adresse var firmanavnet.dk hvilket jo er rigtig fint, men så kom deres e-mail adresse, som var en “Ofir” adresse; noget@ofir.dk
Det er ikke første gang at jeg har set virksomheder bruge en sådan mail adresse, sidst jeg så det var i en annonce i Erhvervsbladet :-)

Jeg kan altså ikke forstå at virksomheder vil bruger en “gratis” adresse, det være sig hotmail, gmail, mail.tele, ofir eller noget andet. Efter min mening sender det et meget dårlig signal;

Vi har ikke “råd” til et domaine (Pris fra 9,- kr. pr. mdr.)
Vi har oprette en www side, men vi har ikke sat os ind i hvad det betyder osv.

Vi “reklamere” gerne for et andet firma, f.eks. Hotmail som jo er Microsoft

Nu er jeg jo nok lidt af en ”fagnørd” og lægger måske mere i noget sådant end andre gør, men jeg mener at det signal der sendes ved at bruge en e-mail adresse der er relateret til virksomhedens www domaine er mange gange bedre end at bruge en ”gratis” adresse. Jeg er dog ikke den eneste der tænker over det, Abelone Glanh har også skrevet om det i hendes bog, Dit virtuelle håndtryk
Rent teknisk er der også fordele ved at bruge en adresse der følger domaine navnet.

Er det noget som du tænker over?

Tue

F1-support