Efteruddannelse?!

Når man er selvstændig kommer man nemt til at ”glemme” sin efteruddannelse. Desuden syntes jeg det er svært at finde kurser/efteruddannelse der opfylder de krav til niveau som jeg har. Specielt da jeg jo selv holder kurser i de nyeste software produkter og tendenser inden for IT. Tiden og prisen skal der jo som selvstændig også tages meget hensyn til.

Det tog jeg konsekvensen af for 2 år siden. IT universitet i København, ITU, åbnede op for adgangen til deres Diplom (Diploma in Information Technology) uddannelse, så det blev muligt at komme ind på specielle vilkår.

Normalt kræver dette at man har afsluttet en bacheloruddannelse uddannelse eller tilsvarende. Det blev muligt at komme ind hvis man tog 2 test og gennemførte et kursus og et projekt tilfreds stillende. Lige lidt blær, der var 70 til optagelses prøverne og der kom kun 20 ind.

Jeg har nu afsluttet 3 fag og har i dette semester valgt et kursus der hedder, It- og Internetjura. Da jeg igennem mit arbejde tit rådgiver virksomheder omkring Internettet og virksomhedens synlighed på Internettet så syntes jeg det kunne være både spændende og lærerigt at få en grundig teoretisk gennemgang af de juridiske aspekter. Kurset starter den 28. august og der er eksamen lige efter nytår.

Jeg har i 10 år undervist på diverse IT kurser, både mine egne kurser og hos nogle af de største kursus udbydere i Danmark, på alle disse kurser tror jeg ikke at jeg har haft mere end ca. 20 selvstændig. Hvilket jo er lidt påfaldende, efteruddander selvstændige sig ikke eller….

BackToSchool

Hvad gør i andre ved jeres efteruddannelse?