En meget travl tid

Jeg er stadig ikke helt afklaret omkring, hvornår jeg for alvor tager springet og lader min virksomhed registrere. For hold da helt ferie, hvor er der mange ting at tage hensyn til, før man starter op.

Denne uge har således budt på kontakt til diverse trykkerier for at indhente tilbud. Jeg er også ved at forberede mit eget præsentationsmateriale og herunder mine visitkort, som gerne skulle i trykken i næste uge.

Derudover tjekker jeg a-kasser. Min nuværende a-kasse har vist sig meget uvillig til at acceptere planerne for min status som lønmodtager / freelancer med selvstændigt bierhverv. Heldigvis er der jo andre muligheder, men det er lige med at finde ud af, hvilken, der passer mig bedst.

Og så er der alt det andet… forretningsplanen, markedsanalysen, bogholderi og forsikringer. Det kræver jo nærmest en særskilt uddannelse at være iværksætter!

Heldigvis er det lysten, der driver værket. Det er jo mig selv og min fremtid som fri fugl, jeg arbejder for nu. Og indsatsen skal nok vise sig at være det hele værd.