Et skridt nærmere

Nu er jeg fire linjer og et kommunalt stempel nærmere mit mål.

Det er tilladelsen til at drive virksomhed fra min bolig, det handler om. Normalt er det ikke noget problem at have virksomhed registreret på sin bopæl. I hvertfald ikke hvis det drejer sig om en mikrovirksomhed som min.
Men i og med vores lille skovhus ligger i landzone, og der ikke tidligere har været registreret erhverv på adressen, er der nogen regler i planloven, som kommer på tværs. Så for nogle uger siden kontaktede jeg kommunen for at få redt trådene ud.

Og heldigvis er det en ren formalitet at få dispensation. Vi hører under det, man kommunalt betegner som “småhusreglementet”, og her må man godt etablere sig med virksomhed, hvis blot man lover, at man ikke anlægger p-plads, sætter store reklameskilte op eller på anden vis forandrer og skæmmer omgivelserne med sit erhverv.   

– Og det tør jeg godt skrive under på. Så nu er den sten i hvertfald ryddet af vejen.