Gør det nu

NU!

Lige nu, lad være med at udsætte.

I perioder kommer der opgaver væltende ind, i andre perioder ligger det mere stille. I de perioder hvor strømmen er stærk, som jeg kalder det, har jeg en tilbøjelighed til at tænke: OK, det udsætter jeg lige lidt. Fordi jeg bilder mig ind at jeg på den måde får mere tid. Måske har du selv prøvet det samme?

Tro mig, det er en illusion! For et år siden lærte jeg af nogle af mine netværksbekendte at “sluge frøen”. Få det overstået, væk fra skrivebordet, ud af hjernefilerne. Siden har fået “dagens citat” fra Brian Tracy tikkende ind på computeren, det giver altid anledning til et lille smil, holde modet oppe, et godt råd.

Men det bedste er: Gør det NU. De 3 vigtigste ting på dagens to do liste og så ellers bare derudaf. Jeg øver mig fortsat og i de perioder hvor det lykkes går det allerbedst.
God arbejdslyst!

Anne Moloney
Kroppens Sprog