Professionelt look

Sommeren er ovre, eller rettere: Ferietiden er i hvert for mit vedkommende forbi. Slut med strittende morgenhår i timevis og krøllede T-shirts.

Hvordan er det nu lige min professionelle tøjstil er? Når jeg møder kunder og samarbejdspartnere, forstås.

Ja, først og fremmest er mit arbejdstøj noget som jeg befinder mig godt i og det er rent og nystrøget. Men ellers er det ikke noget, jeg har gjort så meget ud af at tænke over. Efter 3 år som selvstændig er det imidlertid tid til at investere i nyt professionelt tøj – og jeg går bare helt i panik over udbuddet og hvad kan jeg få for pengene.

Som altid når nøden er stor er hjælpen nær: Eet af Mikronets medlemmer, Lone de Bie, tilbyder ikke bare individuel hjælp til garderobetjek, hun har også udviklet en såkaldt learn shop hvor man i løbet af en dag sammen med andre får god vejledning, hvordan man kan få det til at hænge bedre sammen, alt det med tøjet. Det betyder, at efter learnshoppen kan jeg gå målrettet ud og finde netop de ting, der får min garderobe til at blive mere enkel og mere lækker. Og jeg kan fortsætte min stil med ikke at behøve at tænke så meget over dét – tid – og heller ikke spilde penge på køb af tøj, som alligevel ikke rigtig du´r.

Aktuelt i september har Lone en learn shop i København den 6. og den 27. september.

Se mere på Lone de Bies hjemmeside www.20.min.dk.

Og ja, jeg har nydt en måneds fri, helt og aldeles fuldstændig fri. Nu vil jeg nyde at gøre de ting, der får min forretning til at udvikle sig – og der er nok at tage fat på.

Med venlig hilsen

Anne Moloney, Kroppens Sprog