Goddag

Præsentation af ny blogger.

Mit navn er Anne Moloney, jeg er ny i dette blogforum. Jeg takker for tilliden! Jeg glæder mig at til blogge om mit liv som selvstændig erhvervsdrivende. Om de reflektioner, jeg har, samt hvad jeg snuser op af tips og tricks til at håndtere de forskellige mange områder, som jeg har lært mig at håndtere – eller som jeg er i færd med at lære mig. Det ser ud som om der hele tiden er noget nyt. At være selvstændig er som at være på en rejse, der aldrig slutter. Livet som selvstændig byder på udfordringer på snart sagt alle områder ud over det, der er ens faglige kompetance.

Mit firma hedder Kroppens Sprog; jeg holder til på den skønne ø, Fejø i Smålandshavet. Jeg tilbyder behandlinger for fysiske symptomer, som ikke kan forklares medicinsk; jeg behandler med en kombination af psyko-fysisk intervention, som er tilpasset den enkelte. Ikke to af mine behandlinger eller forløb er ens. Desuden tilbyder jeg retreats: individuelt og for grupper. Som det tredie underviser jeg personalegrupper i egenomsorg og grænsesætning – men nok om det, hvis du er specifikt interesseret i netop min vare, er du velkommen på min hjemmeside (hvor jeg i øvrigt har en blog, der aldrig var blevet til uden Abelone Glahn, tak!).

Jeg startede firmaet i 2005 efter et solidt tilløb med at udarbejde forretningsplan og masser af sparring i iværksætternetværket “Galaksen” i Vordingborg. Dét forløb kunne jeg ikke have været foruden, tak for det! Jeg kan desværre ikke linke, da “Galaksen” er gået sammen med et Vordingborg netværk efter kommunesammenlægningen, så “Galaksen” findes ikke mere.

Siden starten er det gået slag i slag med flere faser i virksomheden, som set i bakspejlet har handlet om at tilpasse sig markedet med et produkt, som på Lolland er nyt og i det hele taget “smalt”. Lige præcis denne synsvinkel optager mig rigtig meget, idet jeg bor i et såkaldt udkantsområde. Dét at udvikle produkter, som kan tiltrække kunder til vore små øer – og den sammenhæng er Falster og Lolland STORE øer – og give både kunden og produktudvikleren/sælgeren et godt liv er en kæmpe udfordringen. Som jeg synes er næsten lige så spændende som selve mit fagområde.

Men igen, goddag. Jeg glæder mig til samarbejdet.

Anne Moloney, Kroppens Sprog