“Do It Wrong – Quickly”

Hvis du ikke er én der holder af at læse fagbøger med mange sider – så læs i det mindste blot den første 1½ side af forordet i denne bog … !

Budskabet er : glem alt om, omhyggeligt at udarbejde en webmarketing-strategi efter et grundigt analyse-arbejde, og derefter at lave den perfekte, forkromede løsning og ramme plet, første gang.

Istedet :

– Kom igang – Nu !

– Gør det hurtigt !

– Og, find istedet ud af, hvordan du kan rette fejl og lave forbedringer, ligeså hurtigt !

Hvorfor nu det … ???

– ganske enkelt, fordi du risikerer at komme for sent ud med dit produkt og din markedsføring, hvis du laver markedsføring og salg på Internet, som i ´gamle dage´, dvs pre-Internet.

Inspirationen er hentet fra :

Mike Moran : “Do It Wrong Quickly – How the Web Changes the Old Marketing Rules”
– omtale på : amazon.com

Her er masser af guldkorn at hente – både konceptuelt, og på helt lav-praktisk niveau.
Derudover, så er der masser af virkelig nyttig og operationelt ´how-to´ vedr. anvendelsen af web-marketing i sammenhæng med social networking, wikis, virtual worlds, podcasting, two-way marketing conversation, blogging, etc.

Bogen er relevant for dig, hvis du : er selvstændig, sælger eller markedsfører dine ydelser via Internet, er marketing-ansvarlig eller arbejder på strategisk niveau med salg/markedsføring 

Kig også forbi forfatterens eget web-site : www.mikemoran.com
Dette vil sikkert overbevise dig om, at fyren er så kompetent, at du bliver nødt til at læse/købe bogen ;-)

Ihverti´fal´ lykkedes det forfatteren at motivere undertegnede – ganske eftertrykkeligt !

… blot ved at læse forordet … !

Jeg har selv i ca. 3/4 år gået og kigget efter ´den rigtige/perfekte´ løsning til et forum/weblog/diskussions-forum  der kan bruges som supplement til hjemmesiden for min første bog-udgivelse på siden : www.et-udbytterigt-liv.dk. Formålet er, at have et sted hvor læsere af bogen kan bidrage med deres mening, egne oplevelser, anmeldelser, feedback mv.

Efter at have læst bogens forord, droppede jeg (langt om længe … ;-) ) al tankegang om ´den perfekte løsning´, og istedet hurtigt at få lavet´noget der virker´. Samme aften fik jeg tilføjet en weblog/diskussions-forum til web-siden på kun 2½ time ! Og, lavede det hele selv, uden programmering af nogen art. Hertil blev brugt en slags færdig´skabelon-blog´, som ikke er teknisk 110 % perfekt. Men til gengæld kom til at fungere, blot i løbet af én aften ! Indlæg følger senere om erfaringer med opsætning af denne. Det foreløbige resultat kan ses på : http://et-udbytterigt-liv.blogspot.com/

Og, vurderet i fht. den tid det har taget at lave – så er jeg ganske godt tilfreds med resultatet.

hilsner

Dann Sommer

Personlig Coach & Mentaltræner. ErhvervsCoach.

Personlig Coaching, Telefon-coaching, Skype-coaching

Web : www.dann-sommer.dk