Husk at sætte x ved nyhedsbrev og database v. tilmelding!!

Dette her er et lidt usædvanligt blogindlæg, for det er et forsøg på at komme i kontakt med Lone de Bie og Elisabeth Kolerus Vind, der begge står på Iværksættermessen i Køge lige nu på Mikronets stand.

Jeg kan ikke komme i kontakt med dem på telefonen, fordi de er stærkt optagede af at forklare folk hvad Mikronet er.
Det gør de blandt andet ved at vise messegæsterne, at de kan tilmelde sig Mikronet kvit og frit.
Og tilmeldingerne strømmer ind. De kommer så hjem til mig, der ikke er med på messen, men som online skal bekræfte tilmeldingerne.

Her i min maiboks kan jeg se, at de, der har tilmeldt sig , alle har overset , at de skal huske at sætte kryds i, om de vil have et nyhedsbrev, og om de vil med på databasen.
Det er fint nok, de skriver navn og adresse og alle de andre ting ind, men der kommar aldrig til at ske noget med deres tilemding, hvis de ikke vælger om de vil have nyhedsbrev og/eller om de vil med i oversigten over mikrovirksomheder.

Den eneste måde at komme i forbindelse med de to, der styrer standen på messen, er gennem bloggen, som de jo netop står og viser frem.
Så nu er det bare super spændende, om de opdager dette indlæg.
Ring til mig hurtigt, Lone og Elisabeth, eller svar her på indlægget, så jeg kan se, at I husker at bede folk klikke de to felter af også

Og held og lykke med messen !

Abelone