Intensivt vækstmiljø for nye iværksættere på Sydsjælland

Vil du som ny iværksætter have billig husleje i et innovativt miljø, driftige naboer, god sparring og kvalificeret rådgivning, så læs denne meddelelse som Mikronet har modtaget fra Væksthus Sjælland: 

 

 

Væksthus Sjælland åbner nyt unikt vækstmiljø i Vordingborg

Den 2. april åbner Væksthus Sjællandi samarbejde med Vordingborg Kommune Vækstfabrikken, som er et vækstmiljø for virksomheder og iværksættere, der ønsker at udnytte deres fulde potentiale

Væksthus Sjælland vil sætte ekstra skub i væksten i region Sjælland. Den 2. april åbner Væksthus Sjælland derfor i samarbejde med Vordingborg kommune et helt nyt vækstmiljø under navnet Vækstfabrikken. På Vækstfabrikken kan virksomheder og iværksættere leje en arbejdsplads i et inspirerende og innovativt miljø og samtidig få rådgivning til, hvordan de udnytter deres potentiale.

– Vi har længe ønsket at starte et vækstmiljø i tilknytning til Væksthus Sjælland. Det giver mulighed for at rådgive virksomheder og iværksætterne optimalt i deres udvikling. Vækstfabrikken er her en fantastisk mulighed for små virksomheder og iværksættere til at få sat skub i væksten.” udtaler Mads Váczy Kragh, direktør i Væksthus Sjælland.

– Med konjunkturer der peger nedad, er det vigtigt, at de virksomheder, som faktisk skyder op og har et godt potentiale får de bedst mulige vækstbetingelser overhovedet. Med Vækstfabrikken tilbyder vi ikke bare billige arbejdspladser til virksomheder og iværksættere, men også et springbræt til at udnytte det potentiale, der faktisk er i Region Sjælland, forsætter han. 

Virksomheder, der lejer sig ind på Vækstfabrikken forpligter sig til at følge et vækstforløb sammen med Væksthus Sjælland, som typisk varer 1 1/2 år. Forløbet indeholderen blanding af undervisning, individuel virksomhedssparring, mentoring og netværk. En del af konceptet med vækstfabrikken er også, at virksomheder og iværksættere, der søger ind, skal screenes før de får lov at flytte ind, og at de fra starten definerer egne ambitioner og planlægger egen udflytning – typisk efter 2-4 år.

Vækstfabrikken er et samarbejde mellem Væksthus Sjælland og Vordingborg Kommune

– I Vordingborg Kommune ønsker vi at sætte fokus på virksomhedsvækst, ogsamarbejdet om Vækstfabrikken er en gylden mulighedfor at skabe vækst i disse krisetider. Den mulighed Vækstfabrikken giver er unik, og vi er derfor i Vordingborg kommune stolte af at være med i projektet, udtalerborgmester Henrik Holmer, Vordingborg.

Vækstfabrikkenudbyder i første omgang 18 arbejdspladser i vækstmiljøet, og de næste måneder har virksomheder og iværksættere mulighed for at søge om en plads.

Vores foreløbige undersøgelser viser at virksomhederne og iværksætterneer derude, og de næste måneder er der mulighedfor at søge ind. Vi glæder os til at få virksomheder og iværksættere inden for dørene, og til at udvikle et miljø til vækst udtaler Mads Váczy Kragh.

For yderligere kommentarer eller informationer kontakt

Direktør Mads Váczy Kragh på mvk@vhsjaelland.dk eller 4199 9800 eller

Forretningsudvikler Julie Pi på jp@vhsjaelland.dk eller 4199 9802

………………………………………………………………………………………………………………………. 

Jannitara Skjoldborg, mentorcoach og parterapeut, www.jannitara.dk