Faglig befrugtning gennem konkollegaskab

Jeg har denne formiddag energisk været opslugt af at skrive uddybende kommentarer til min noter fra gårdagens oplevelser, og idéer.

Jeg var på en “tour de inspiration” *) i går med en god supervisions- og samarbejdspartner, Lisbeth Samuelsen.  Lisbeth er en engageret socialpædagog og ejerleder for et veldrevet botilbud for unge med særlige behov (www.botilbud.dk)

Lisbeth og jeg havde hevet en dag ud af kalenderen til inspiration og faglig udveksling.  For det meste tager jeg afsted til diverse kurser, foredrag, workshops m.v. alene, da mit introverte temperament trives med roen og rummet til egen stille reflektion og bearbejdelse af informationer m.v.. 

Denne gang nød jeg godt af fordelene ved i situationen “live” at kunne vende og diskuterer perspektiver og muligheder i det oplevede, med een som har et rimeligt godt indblik i min hverdag og arbejdsmetoder.  Ikke alene fik vi diskuteret holdninger og muligheder, vi fik også med det samme – mens vi var “varme” – aftalt konkrete mål og metoder vi vil implementere hver i sær.

Jeg ser det som en stor fordel og en berigelse, at vi i vores fremtidige faglige udveksling har fået udvidet vores fælles ordforråd og begrebsverden.

For at holde fast i gårdagens vindinger, har vi allerede nu sat en dato for et opfølgende møde mellem Lisbeth og jeg, hvor vi holder hinanden op på hvad vi tog med os hjem fra i går, og hvad vi hver i sær besluttede os for.

Jeg glæder mig allerede!

Jannitara Skjoldborg

Mentorcoach ogsamlivscoach

www.jannitara.dk

*)

Vi startede dagen med et frokostmøde med faglig debat og snak om, hvad vi ønskede hver i sær at få ud af dagens program. 

Derefter deltog vi i interessant foredrag på Comwell Roskilde www.comwell.dk med Flemming Christense www.thinkaboutit.dk som gav sit bud på stress og stressprofiler ud fra enneagramtyperne  (mere om det en anden gang). 

Derefter gik turen til det spændende nye ihværksætterprojekt La Oficina www.laoficina.dk på Frederiksberg, hvor vi deltog i en spændende millionøse-workshop med Kirsten Stendevad og Christine Eilvig www.millionøsemetoden.dk (mere om det en anden gang).

La Oficina er et meget spændende koncept- og kontorhus med mange alsidige muligheder.  Kunne du godt bruge et ad-hoc sted i København til dine kurser, møder, arrangmenter m.v., så vil jeg anbefale dig at kigge nærmere på La Oficina.

Du har mulighed for netop dette onsdag den 26. november hvor Abelone Glahn www.amedia.dk holder et gratis foredrag om samarbejde i kon-kollegaskaber kl. 17-18-30.

Du kan tilmelde dig her : http://www.laoficina.dk/arrangementer/aabnearrangementer.htm – sig du har hørt om det via Mikronet.

Eller du kan også tilmelde dig på facebook hvor du også kan læse mere info om arrangementet.