A’va for en fisk?

Lad mig præsentere mig selv ….

Jeg er ny blogger her på www.mikronet.dk Hvis du er lige så nysgerrig som jeg, så vil du sikkert gerne vide lidt mere om hvad jeg er for en fisk.

Jeg er selvstændig vidensformidler, mentorcoach, samlivscoach / parterapeut og supervisor med egen klinik og kursuscenter siden 2002.

Mit daglige arbejdsfelt er inden for det jeg selv kalder ”hverdagens og lykkens psykologi”.

Jeg hjælper i konsultation dagligt mænd og kvinder med at få lyst til at kysse på hinanden igen, børn til at slappe af og tro på sig selv, kvinder til at finde den indre glæde, styrke og ro frem, mænd til handle så de får bedre resultater, medarbejdere til at trives bedre, og selvstændige med at takle solojobbet – og meget mere.

Mit faglige udgangspunkt har altid særligt været livsfilosofi, kønsforskningen, neuro-psykologien, den kognitive adfærdsterapi, positiv psykologi, psykoeducation og evidensbaseret coaching…. Sagt på godt gammel dansk : undervisning i kilder og veje til et bedre (sam)liv. Fokus er forståelsesorienteret, pragmatisk, fremadrettet og løsningsorienteret – og altid balanceret og individuelt tilpasset. Ingen standard løsninger her, tak!

Nogle af mine ynglingsmotoer er ”Det er i handlinges verden forvandlingen sker” og ”Fred være med det”.

Siden barn har en af mine ynglingsbeskæftigelser været at læse i leksikoner og at filosofere over livet og universet. Glæden og energien bobler i mig når jeg opdager og lærer noget nyt.  Og jeg elsker at give det videre. 

Den daglige reflektion følger mig stadig, og altid engageret og nysgerrig elsker jeg når jeg har anledning til at sige ”Hvor interessant!” og ”Det giver god mening / Det er der en vis logik i”.

Mit liv cirkler omkring alle de emner det vedrører vores personlige kompetencer, ressourcer og trivsel – også dem vi skal bruge på jobbet – og mine blogindlæg vil ligeledes cirkle om de tanker jeg gør mig om de personlige oplevelser og udfordringer jeg møder i mit arbejde og i min dagligdag som selvstændig.

Jeg vil dele min oplevelser, opdagelser og tanker med mig. Jeg håber du vil gøre det samme i dine kommentarer til mine blogindlæg.

Jeg glæder mig til at tales ved!

Jannitara Skjoldborg
Lifecoach og parterapeut
www.lovementor.dk