Konkolleger – et mindset som kan læres?

At arbejde i netværk ligger ret naturligt for mig. Jeg kan dårligt lade være. 1 + 1 giver 3 når man arbejder med udviklingsopgaver, ideudvikling, kvalitetssikring og mange andre ting. Derfor giver jeg gerne opgaver videre til folk, som jeg ved kan løse dem, og indgår i teams med andre, fordi vi sammen får meget bedre ideer end jeg gør alene. Og det har overrasket mig, at ikke alle har det på samme måde.

Jeg er for nyligt gået ind i et samarbejde, hvor alle efter min vurdering kan få noget ud af at være sammen. Alligevel har det vist sig, at det er mere end svært at lukke op for posen. At få folk til at slappe af og øse af deres viden. At skabe tillid til, at de andre ikke bare er ude på at snuppe ens kunder. Og at turde give viden fra sig, fordi andre jo kan få fordel af det.

Hvordan håndterer man det, når man egentligt gerne vil have et samarbejde op at stå? Har nogen her erfaringer med, hvordan man etablerer et fagligt samarbejde, hvor man nødvendigvis må dele viden eller kunder for at alle kan få det sjovere? Hvordan fordeler man opgaver, så der er åbenhed omkring det og ingen føler sig snydt? Og finder på en enkel måde, at give nye kunder adgang til os på i markedsføring, uden at én i gruppen har mere adgang til kunder end andre?

Når disse spørgsmål er svære at få svar på i gruppen, er det så fordi at der ikke er grundlag for et samarbejde?

Tak hvis du vil lave en kommentar og øse af dine erfaringer!