Lys, Luft og flere legekammerater til Smørhullet, kom den 27. april

Lys, Luft og flere legekammerater til Smørhullet, kom den 27. april

LYS LUFT OG LEGEKAMMERATER:
Idéudvikling i Mikronet

Kom til en sjov, spændende, inspirerende og idéudviklende eftermiddag og tidlig aften sammen med dine legekammerater i Mikronet.
Vi holder en “open space”, hvor alle idéer tæller, og ingen idéer er for skøre til at blive taget alvorligt. Hvor vi på baggrund af helt åben og ansvarsfri brainstorm udvikler bæredygtige idéer og strategier til at få nye legekammerater med mikrovirksomheder på Lolland-Falster og Sydsjælland.
Hvordan og med hvilke midler skal vi kommunikere, at LF er et smørhul for mikroviksomheder?
Hvordan og med hvilke midler skal vi tiltrække nye legekammerater?

Til at styre forløbet har vi mikronetterne Birgitte Getting og Bjarne Bel, der begge har erfaring indenfor facilitering og idéudvikling. Birgitte gennem teaterimprovisation, forumteater og kreativitetstræning for erhvervslivet, Bjarne som kulturhusleder og tilrettelægger af udviklingsseminarer og personaleworkshops

Selvom vi både skal lege, være kreative og udvikle idéer, så vil forløbet blive struktureret med fokus på at skabe bæredygtige strategier til, hvordan vi bedst opnår vores mål – og måske med utraditionelle midler?

Du er velkommen fra klokken 16.00 og må gerne tage egenreklame med, så de andre kan se, hvad du går og laver.

Vi starter kl. 16.30 og vil blive ledt igennem både sjove og krævende metoder til at åbne fantasien og samle og koncentrere mængden af idéer, så vi ender med 3 – 5 indsatspunkter, der skal være Mikronets strategi for at promovere LF som et smørhul.
Der er en times pause med aftensmad i huset kl. 18.30-19.30 og der vil være lejlighed også undervejs til at mingle og netværke, inden vi slutter kl. 21.00.

Tid: 16.00-21.00
Sted: Business LF Vækstfabrikken, Slotsbryggen 14, 4800 Nykøbing F

Tilmeld dig her: