Fehmarnbelt Days er nu gratis at deltage i – vil du med os andre?

Femern-Arrangementet i Lübeck, hvor blandt andre Mikronet skal tale på en af sessionerne, er nu blevet gratis at deltage i:

Hidtil har adgangsgebyret været 95 euro – et beløb som skulle dække forplejning ved de mange forskellige arrangementer, der finder sted i de tre dage.  Nu er det helt gratis, og der er endda stadig mulighed for forfriskninger ved de enkelte arrangementer.

Man vælger frit, hvilke af de offentlige arrangementer, man vil deltage i. Man kan vælge et enkelt eller dem alle, som fordeler sig over tre dage fra den 26. til 28. september. Man bør dog stadig tilmelde sig for at sikre sig en plads. Det gør man ved blot at sende en mail til adressen: free-registration@fehmarnbeltdays.com  eller på hjemmesiden for arrangementet: http://www.fehmarnbeltdays.com/

Ud fra tilmeldingslisterne kan arrangørerne konstatere, at der kommer mange personer fra de organisationer, der også til daglig beskæftiger sig med udviklingen i Femern Bælt regionen. Men der mangler deltagere, der i højere grad har fødderne plantet i den regionale hverdag. Herunder også Mikrovirksomheder og selvstændige.

Vi er nogle stykker, der allerede tager derned, så lad os evt mødes.

Bente Mogensen og Marianne Christensen taler ve arrangementet for kvinelige virksomhedsledere.