Norsk netværksbog er resultat af onlinemøde

tenknetverkweb.jpg
Den 6. november udkommer en norsk bog om netværk, Tenk nettverk, som jeg har bidraget med et kapitel i pm online-networking.
Når jeg nævner det på denne blog, er det fordi redaktøren er Kerstin Marthinsen, som nogle af jer oplevede på Mikronettræffet sidste år, da vi spillede Networkers.
Hun har samlet en håndfuld af Norges fremmeste personer på netværksområdet, der leverer en række lange og meget interessante artikler, som vender netværksbegrebet i luften med den kritiske høtyv. Hvad gør netværk ved vores demokrati ? Hvilke konsekvenser får øget brug af netværksforbindelser for demokratiet og for vores forhold til begreber som retfærdighed og moral? Til sammen udgør bidragene til TENK NETTVERK en værktøjskasse og en vejledning til sider ved netværksfænomenet, som det kan være fornuftig at benytte sig af – og faldgruber man bør være opmærksom på, enten man befinder sig udenfor eller indenfor et eller flere nettværk.
Kerstin og jeg er mødtes via nettet. Vi har siden udviklet forskellige projekter sammen og arbejder på tværs af landegrænserne som konkolleger.
Tillykke til dig , Kerstin.
Jeg glæder mig til at få bogen i hånden.
Kerstin Marthinsen og Abelone Glahn spiller Networkers