Mikronet tager til CeBITmessen og taler om netværk

cebitMikronet tager sammen med repræsentanter fra flere andre af de netværk, der er i regionen, til den store CeBitmesse i Hannover i marts.
Baggrunden er, at Mikronet gennem to år har knyttet gode forbindelser til det store cybernetværk for mikrovirksomheder i Tyskland, Cloudsters, som har hovedsæde i Lübeck. Cloudsters, som både har været i Danmark for at besøg os, og som Mikronet har været i Lübeck for at besøge, har i år for anden gang en stand på den store CeBit messe, der samler interesserede i IT, Mobil, TV kommunikation mv, et område, hvor der findes temmelig mange mikrovirksomheder.

Formålet:
Mikronet er blevet inviteret til at tale på Cloudsters stand om grænseoverskridende networking, særlig relevant for Femernforbindelsens effekter, og om vigtigheden af også at kunne netværke i cyberspace, således som vi primært gør det lige nu.

Vi er blevet bedt om at repræsentere det danske samarbejde med Cloudsters, der er et meget stort netværk, som arbejder i ”Skyen” – i cyberspace , og fortælle om: How does “networking of nets” in the dynamic region Femernbelt help to connect people, ideas, culture and of course business.” På messen har Cloudsters en stand, hvorfra Cloudsters spreder budskabet om muligheden for at arbejde i netværk.

Vi skriver dernede fra og senere vil vi holde et oplæg i forbindelse med Mikromekka.dk, hvor vi fortæller om vores oplevelser og erfaringer med networking på tværs af grænserne.

Mikronet har fået en del af rejsen finansieret ved at søge penge gennem www.Mikromekka.dk  – det kan jeres netværk også gøre, hvis arrangementet I søger penge til lever op til kravene. Se her.