Nu er der en wiki over netværk i Danmark

Så er den der – wikien over netværk i Danmark!

Mange har efterlyst en oversigt over netværk i Danmark. De mangler ofte kendskab til lokale netværk, til netværk særligt for det ene eller det andet køn, til netværk for faglige orienterede, og de efterlyser oversigt over virtuelle netværk.

Denne oversigt er aldrig tidligere blevet lavet komplet og opdateret. At vedligeholde en sådan oversigt er næsten en umulig opgave for et enkelt menneske, da netværk opstår og lukker, uden at det nødvendigvis bliver offentliggjort nogen steder.

Derfor er der nu åbnet en wiki, hvor alle, der har kendskab til  et netværk, kan gå ind og skrive om netværket, opdatere dets “tilstand” og fortælle hvem netværket er for, og hvilket formål netværket har. Foreløbig koncentrerer wikien sig om netværk for iværksættere, selvstændige og freelancere.

En wiki er en systematisk oversigt over en hel masse undersider, en måde at katalogisere på. På en wiki kan alle skrive, og vi kortlægger således sammen, hvor disse netværk er i Danmark.

Du opfordres hermed til at bidrage til det, der allerede ligger ude.
Netwikien åbnede så småt under Iværk07, og på billedet skriver Martin Thorborg om onlinenetværket Amino i wikien. Følg eksemplet og indføj de netværk du kender. På den måde kan vi alle sammen hjælpe hinanden med at finde de spændende aktive netværk, der findes rundt om i landet.

Martin Thorborg skriver Amino ind i netwiki