Foredrag.net lever og gror

Jeg sidder og kigger mine notater igennem fra mødet i fredags i “Foredrag.net”. Og får lyst til at dele min glæde over alt det, vi har nået i netværket siden vi i 2005 etablerede gruppen på Mikronet-træffet.

Vi mødes ca en gang i kvartalet, på skift hos hinanden, hvor vi fx holder oplæg for hinanden, og bruger hinanden som sparringspartnere på både foredrag og virksomhedsudvikling i øvrigt.

Gruppen har egen hjemmeside, hvor medlemmerne og vores foredrag er beskrevet, og på hvert eneste møde er der nogen, der glade fortæller, at de har fået henvendelser på at holde foredrag via hjemmesiden www.foredrag.net.

I løbet af de 6 år, gruppen har eksisteret, er nogen holdt op, og nye er kommet til, og gruppen har formået både at forny sig, holde sig aktiv og holde fast i sin grundlæggende ide om ikke blot at være en gruppe af personer, der gerne vil lave fælles markedsføring, men OGSÅ være en gruppe, hvor vi aktivt bruger hinanden til at udvikle os.

Vi følger hinanden i gruppen, og er også i kontakt med hinanden mellem møderne. Og der er opstået både personlige venskaber mellem medlemmer, og frugtbare samarbejder på tværs af kompetenceområder.

På mødet i fredags vedtog vi at invitere 12 potentielle nye medlemmer med til vores næste møde, så vi og de kan vurdere, om kemien passer, og de skal optages i gruppen. Foredrag.net lever og gror!

Sikke en succes – startet af Mikronet, og fortsat i Mikronets ånd!

Med venlig hilsen
Mette Juul, webnestor ApS
www.webnestor.dk