Erhvervstræf: Mikronetter møder BLF’ere

Mikrovirksomheder er ofte underleverandører til større virksomheder, så da det blev muligt at præsentere Mikronet og en række af netværkets medlemmer for et andet netværk, erhvervsorganisationen BusinessLF, slog vi til.
Den 25. april var Mikronet vært for et morgenmøde, som var fuldt besat. Mødet fandt sted i  Den Gamle Skole i Maglebrænde, hvor både Mikronets sekretariat holder til, og hvor der foregår mange andre ting.
Den gamle skole har store lokaler, blandt andet et, der bruges som undervisningslokale og som koncertlokale, når Dagligstuekoncerterne holder musikalske træf en gang om måneden.

Derfor var det naturligt, da den ene halvdel af virksomheden Amedia, musikeren Peter Abrahamsen, fortalte om sit virke og om dagligstuekoncerterne, at alle stemte i med en fælles sang. Det er så vidt vi er orienteret, ikke sket før ved et morgenmøde :-)
Dernæst fortalte Abelone Glahn om forlaget Amedia og om Amedia, der rådgiver om beskyttelse mod digital chikane og underviser i brugen af sociale medier.

Virksomheden Alt Bogført ved Bente Mogensen fortalte om sin start som enkeltperson til i dag, hvor hun har seks ansatte og kontor på Torvet i Stubbekøbing.
Dernæst fulgte Pia Luxhøj Støvring, som kom hertil for mange år siden og er blevet så glad for at være her, at hun nu er gået selvstændig med sin virksomhed Den Kærlige Have, hvor hun hjælper virksomheders ansatte og enkeltpersoner med at afstresse i det daglige.
Den sidste virksomhed, der præsenterede sig, var OnlineSolutionGroup ved Flemming Westphael og Sarah Vos Thrysøe. De fortalte om mulighederne for at få programmeret, IT udviklet og om markedsføring og annoncering på de sociale medier inklusive

Her er et par glimt fra den stemningsfulde morgen.

Mikronet har et glimrende samarbejde med BusinessLF, og vi var meget glade for at kunne fortælle BLFferne om, hvad Mikronet står for, og hvordan man kan benytte os fleksible vidensarbejdere som nyttig arbejdskraft i kortere perioder. Der blev da også udvekslet mange visitkort undervejs.

Snakken gik rigtig godt , morgenmaden også, men vi glemte al kødpålægget i køleskabet!
Der var deltagere som bagefter troede, det havde været et vegetarisk budskab :-)

Gem

Gem

Gem

Gem