Ny på bloggen

Jeg ved ikke med jer, men jeg fik lige den association, at man måske også ligger hovedet på “bloggen” ved at kaste sig ud i det her medie. Det håber jeg, som ny blogger nu ikke er tilfældet.

Jeg vil bestræbe mig på, at fylde disse indlæg med viden og meninger om mit daglige virke nemlig coaching og ledelses- og organisationsudvikling. Jeg glæder mig i denne tid, i det stille vel at mærke, over, at jeg som selvstændig ikke kastede mig ud i at sælge produkter, men i disse finanskrisetider sælger mentalkapital, den slipper ikke så nemt op og det er en kende vanskeligere at snyde sig til resultaterne.

Der er ingen tvivl om, at selvhjælpsmarkedet er i stigning i 2009, hvilket på den ene side kan siges at være trist, hvis det er et udtryk for, at flere og flere får det værre og værre. Men det kan jo også bare være et udtryk for, at flere og flere bliver mere og mere bevidste om, at livet handler om langt mere end materiel vækst og vinding. Måske dette netop kan være med til at skubbe til den nye tids ledelsesparadigme, som Christian Stadil og Steen Hildebrandt taler om i deres fælles bog “company karma”. Det ville være klædeligt i disse global opvarmning-, krig i mellemøsten- og sult i Afrika-tider m.m, hvis der ville komme lidt større social ansvarlighed og lidt mere hjerte, ikke bare i virksomhederne rundt omkring, men også fra os alle sammen. Og kan coaching og selvudvikling hjælpe til i den retning, så gerne for mig.

Glæder mig til at prøve kræfter med dette medie og ser frem til frugtbare dialoger.