Nye udfordringer

Jeg har tilbragt en hektisk dag i København. Med alt hvad det indebærer af motorvejskø, juletravlhed og menneskemylder. Men jeg fik holdt to rigtig gode møder, som var det hele værd.

Det ene med en ny kunde, som jeg sandsynligvis skal samarbejde med i det nye år. Et knald-hamrende spændende projekt, som jeg er helt elektrisk for at få fingrene i. Endnu er intet 100 procent sikkert, men vi havde et rigtig godt møde. Og vi aftalte at mødes igen i slutningen af januar for at snakke mere konkret. Så mon ikke, den går hjem?

Derefter havde jeg et dejligt møde med min freelancegruppe. Mit allerbedste netværk, som jeg altid har stor fornøjelse af at mødes med. Både fagligt og personligt. Det var ikke noget langt og stramt tilrettelagt møde, vi havde i dag. Blot en café-snak over en kop kaffe. Men alligevel nåede vi omkring skatteregler, fradragsmuligheder, fordele og ulemper ved at udføre sine ydelser som henholdsvis lønmodtagerarbejde og selvstændig – og meget, meget mere.
Jeg bliver også altid så fantastisk inspireret af at høre, hvordan det går for de andre, og hvad de har gang i for tiden. Så vejen hjem med endnu en kø og rædselsfuldt kørevejr, gik langt nemmere end vejen ud.

Men der var også tid til eftertanke. For selvom jeg dagligt glæder mig over, hvor travlt jeg har, og hvor dejligt det er, at der er gang i min freelance-butik, så består min tilværelse også af masser af fravalg i øjeblikket. Det ene gløgg-arrangement efter det andet bliver skrottet, og jeg ærgrer mig over alle de spændende netværksmøder og konferencer, jeg må droppe for tiden.

Men på nuværende tidspunkt, med en virksomhed der stadig kun er i sin allerførste spæde opstart, tror jeg, det er utrolig vigtigt, at prioritere. Og jeg har valgt at satse benhårdt på iværksættertilværelsen. Så håber jeg, vennerne vil være så forstående, at de stadig er der, når jeg en dag atter får lidt luft i kalenderen.