Om … markedsføring … livet i Lidenstrup … o.m.a.

Hej Alle, jeg er ny blogger. Har ikke prøvet det før, men har ikke desto mindre sagt ja-tak til at skrive i en periode, og jeg glæder mig til det.

Min baggrund er markedsføring, og jeg har været selvstændig de sidste 17 år. Startede reklamebureau i ’91 i Kbh. I ’99 var vi 12, men det var ikke blevet 12 gange sjovere.
Så flyttede jeg til Falster og blev “Best Bureau in Town” i Sdr. Alslev. Heldigvis havde jeg nogle kunder med fra Københavner-tiden, og siden er der kommet en del lokale virksomheder til. Så nu kører jeg på 8. år som “one-man-can-it-all” … det har været ok – til tider fedt – især det med at arbejde hjemme.

Men al ting har sin tid, så nu har jeg startet Celcius360 Reklamebureau med 3 andre “mikroer” her fra Nykøbing F. Målet er at tiltrække lidt større kunder og lave lidt bedre løsninger ved at have sparring og supplerende kompetencer lige ved hånden … den proces med at slå sig sammen med andre, skal jeg huske at fortælle jer om ved lejlighed. Det er en god oplevelse, hvis man er tålmodig og venter, indtil både hjerne og hjerte siger “ja”.

Jeg har lært en del ting om det at være selvstændig i de sidste 17 år, og det er noget af det, som jeg har tænkt mig at skrive om i denne klumme. Men siden jeg er flyttet herned, har jeg også lært at blande mig i livet i lokalsamfundet. Jeg går meget op i, hvordan vi får spredt budskabet om disse herlige øer. Så det kan godt være, at der indimellem vil snige sig lidt skarp lokalpatriotisme ind i mine indlæg – så må vi jo se, om der er interesse for det.

Lad os se, hvad der sker. Jeg vender tilbage inden længe.