Puljemidler til lokale initiativer

Er du ikke på mikronet mailinglisten, så har jeg her sakset en god information :

Flere Mikronetter har haft held med at søge denne pulje, som har frist 1. april.

Vi bringer derfor opslaget om danske Initiativpuljer, der over hele landet har lokale ansøgningsmuligheder.

Vh. Mikronet

 

Læs nøje:

Hvad går det ud på?

Danske Initiativpuljer uddeler hvert år 560.000 kr. til lokale initiativer, der støtter ambitionen om at udvikle lokalområdet. Regionale juryer vurderer hvilke initiativer som skal modtage midler og beløbet bliver uddelt over to omgange (april/maj og oktober/november) – i puljer på 5.000 – 75.000 kr.


Ansøgningsperioden for Danske Initiativpuljer er i år fra den 9. februar til den 1. april 2009.

Hvad er formålet?

I Danske Bank støtter vi ambitioner. Vi er glade for at vi med Danske Initiativpuljer kan være med til at skabe et afsæt, så mennesker kan nå deres mål og på den måde inspirere os andre. Vi kan genkende det at have ambitioner inden for sit felt og have lysten til at yde sit bedste. Det er derfor, vi siger: Gør det du er bedst til, det gør vi

Med Danske Initiativpuljer beviser vi, at vi er en bank der engagerer os i nærområdet og støtter lokale initiativer. Aktiviteten understøtter dermed bankens ønske om at blive den bedste lokale finansielle partner.

Alle andre end enkeltpersoner og virksomheder kan ansøge om Danske Initiativpuljer. Ansøgerne skal indsende et ansøgningsskema (ansøgningsskemaet er placeret under fanebladet ‘Materialer’) for at komme i betragtning. Ansøgeren kan enten få et ansøgningsskema i filialen eller de kan skrive det ud fra hjemmesiden – www.danskebank..dk/initiativpuljer. Der er følgende krav til ansøgerne:

  • Projektet skal udspringe i en ambition om at udvikle lokalområdet.
  • Projektet skal være konkretiseret i for eksempel en kort plan over, hvordan ambitionen opnås.
  • Projektet må ikke være påbegyndt.
  • Støtten fra Danske Bank skal være en væsentlig faktor for, at ambitionen kan realiseres.
  • Projektet skal være alment tilgængeligt. Det vil sige, at det generelt skal komme hele eller dele af lokalbefolkningen til gode.
  • Det skal gavne lokalsamfundet i regionen. Med det mener vi, at det skal have et lokalt udspring og skal gennemføres i regionen. Derfor gives der for eksempel ikke støtte til rejser ud af regionen ligesom der ikke gives støtte til initiativer med er religiøst eller politisk formål. I vedtægterne kan du se de gældende betingelser for ansøgningerne.

Jannitara Skjoldborg, mentorcoach og parterapeut, www.jannitara.dk