Tag mastergrad i landdistriktsudvikling – brug landet/landbrug

Den megen  omtale af yderområder, udkantsområder, rådne bananer eller bagland, som har simret det sidste halve år, hvis ikke mere, har på godt og ondt sat fokus på landdistriktsudviklingen.

Nu er der kommet en masteruddannelse for dem, der vitterlig vil gøre noget ud af at uddanne sig til at forbedre forholdene for iværksættere og selvstændige i landområderne.

Landmaster, hedder den selvfølgelig, og det er et interessant program, der bydes på.
Det er Hanne W. Tanvig, der er uddannelsesleder. Hun kommer på Mikronets jubilæumsseminar til fødselsdagsrecptionen for at fortælle om de nye selvstændige, som man ser flere og flere af ude på landet. Dem, der bruger landet uden at være dem der driver landbrug.

Masteruddannelsen har ansøgningsfrist i disse dage, så det er noget med at skynde sig. Det er ikke helt billigt, men er kompetencegivende.
Og nogle af denne blogs læsere vil være i målgruppen og være interesserede i landdistriktsudvikling – det er mest til jer, dette blogindlæg.
Her er linket til uddannelsen
Klip fra teksten:

Master i landdistriktsudvikling og landskabsforvaltning er en kompetencegivende efteruddannelse, som henvender sig til personer med en lang eller mellemlang uddannelse og mindst 3 års erhvervserfaring. Hele forløbet tager 3 år, fordelt på 6 moduler og svarer til et års fuldtidsstudie. Man kan både tage modulerne enkeltvis som almindelige efteruddannelseskurser eller man kan følge hele uddannelsen.